Prisvärda jaktkläder, fiskekläder, friluftskläder

Om oss

Varma jaktkläder, fiskekläder och friluftskläder från Wekahunting.

Vestling & Karlsson Hunting AB (Wekahunting) säljer varma jaktkläder, fiskekläder och friluftskläder som passar perfekt till den nordiska naturen. Vissa plagg är lätta och tunna medan de andra är riktigt varma och klarar kyla ner till -30°c. Jakt, fiske eller friluftstid blir onekligen bekvämt, varmt och behagligt om du köper kläder hos oss.

Plaggen tillverkas i Ryssland av ett speciellt tyg som inte frasar och är mycket tyst, vilket är viktigt när man jagar. Det finns många jägare som klagar på kläder som de har som till exempel de fryser ofta och måste ha mycket underkläder och tröjor på sig och det blir svårt att röra sig. Hos oss kan du köpa varma jaktkläder som löser det problemet genom att kläderna är lätta, tunna och varma samtidigt.

Vi har möjlighet att köpa in kläder direkt från fabriken utan mellanhänder. En till fördel för våra kläder är bra priser. Kläder med liknande egenskaper kostar mycket mer på den svenska marknaden.

Bland våra kunder finns  män och kvinnor, unga som äldre, som tycker om att vistas ute i skog och mark och har jakt, fiske och friluftsliv som intresse och vill klä sig i varma och bekväma kläder oavsett situation, säsong eller väder.

Vi finns på Facebook   https://www.facebook.com/wekahunting

Samarbetspartner:

Klasse jakt & mat    http://www.klasse.se/jakt

DalaDealen Digital Ambitions  http://www.daladealen.se

         Staffans Vapen & Jakt  http://staffansvapen.se